· 

Привітання з Новим 2019 Роком Жовтої Свині в прозі

 Нехай в рік Свині за вас «орють» коні й воли, «горбляться» верблюди і «крутяться в колесі» білки.  Щоб ви в цей час спокійно відпочивали, розслаблялися і релаксували на повну котушку!

***

 Бажаю, щоб чарівниця–Зима виткала для вас рівний білосніжний килим, який веде в прийдешній рік. І щоб символ Нового року - жовта Хрюша прикрасила цей шлях яскравими подіями, приємними зустрічами, вагомими досягненнями, невичерпним оптимізмом, щедрим багатством, дзвінким веселощами і чудовими сюрпризами!

 

***

 Новорічна ніч – найчарівніша, найказковіша. У цю ніч навіть скептики з нетерпінням чекають, коли годинник своїм боєм відзначать прихід Нового року, щоб загадати те саме - заповітне - бажання (і, напевно, не єдине).  Так нехай же господиня року Свинка ласкаво торкнеться твоєї щічки своїм симпатичним п'ятачком і втілить в Новому році все те, що ти побажаєш в цю чудову ніч!

 

***

Прихід року Свині, означає, що є привід «нахрюкаться» і «нализатися» до поросячого вереску.  Так скористаємося ж цим приводом!  Хай живе символ року - Свиня і надані нею приводи для радості і веселощів!

 

 ***

 Нехай Господиня року Хрюшка тихенько пробереться до вас в будинок в Новорічну ніч і витрусить на вас з чарівного мішка з подарунками найміцніше здоров'я, запаморочливий успіх, веселий настрій, полум'яну любов і неймовірне багатство.  Нехай вони стануть вашими нерозлучними супутниками в Новому році і допоможуть зробити цей рік щасливим, яскравим і незабутнім!

 

***

 Хочу побажати тобі в рік жовтого Свині дивитися на світ через рожеві окуляри, носити золоті прикраси, витрачати зелені банкноти, плисти на білій яхті і насолоджуватися видом бірюзовою водної гладі!  Нехай помаранчеве сонце посміхається тобі з блакитного неба, срібні струмені дощу змиють з душі всі жалі, а з тіла - все хвороби, і нехай різнобарвна веселка розмалює кожен день Нового року яскравими фарбами і незабутніми враженнями!

 

***

 Нехай господар року Кабан стане на прикордонному посту між Старим і Новим роками і строго стежить за тим, щоб через нього не прослизнули всякі капості, неприємності, біди, хвороби і всілякий негатив.  Зате з хлібом-сіллю нехай відкриває двері в свій рік здоров'ю, щастю, радості, багатству, любові, позитиву і позитивним емоціям!  І не просто відкриває, а особисто супроводжує їх прямо до вас в оселю!

 ***

 Бажаю, щоб в цю чарівну ніч у твоїй душі знову прокинулась дитина, яка вірить в казку і новорічне диво.  І щоб диво сталося, бажання (навіть самі навіжені і неймовірні) відразу ж збулися, а ти продовжив з дитячою безпосередністю, оптимізмом, енергією і невичерпним ентузіазмом відкривати світ і радіти кожному прожитому миті!

 

***

 Шампанське вже іскриться в келиху, чекаючи, коли веселі бульбашки рознесуть його новорічний хмільний смак по твоєму тілу.  А ти вже тримаєш його в руці, повторюючи про себе найпотаємніші мрії і бажання ... Пий!  Хмілый!  Мрій!  Сподівайся!  Вір!  Радуйся!  Даєш свято!  Даєш навіжений, веселий, пустотливий, позитивний і незабутній Новий рік Свині!

 

 ***

 У вашому будинку вже пахне соковитою мякоттю стиглої мандаринки?  Настрій бадьориться освіжаючою хвоєю?  Ну звичайно ж!  Значить, Новий рік вже почав свої чари, а символ року Хрюша тихенько сховалася між гілочками святково прибраній ялинки і очікує зручного моменту, щоб ефектно з'явитися в вашому домі.  Що там у неї припасено в чарівному мішечку?  Вірю - все те, про що ви пристрасно мрієте!  Так чого ж ви чекаєте?  Швидше за стіл!  Зустрічайте чарівну гостю!  Приймайте довгоочікувані подарунки!  Щасливого вам року Свині!

 

***

 Нехай обійми коханого (коханої) весь рік будуть для вас ніжним пледом, що зігріває в холоду і дарує затишок в будь-якій обстановці.  Нехай серце ні на мить не втомиться кохати, а душа - радіти життю. Нехай кожен день на вас чекають великі і маленькі відкриття, і все - виключно зі знаком «плюс»!  Нехай позитивна енергія виривається з усіх ваших чакр, і, обігнувши земну кулю, повертається до вас, помножена в сотні тисяч разів радістю і позитивом!  І нехай рік Свині буде для вас навіть кращим, ніж ви собі можете уявити!

 

 

Привітання з Новим Роком 2019 !!!

***

 Бажаю, щоб жовта Свинка подарувала вам чарівні боксерські рукавички.  Пошліть з їх допомогою в довготривалий неминущий нокаут всіх ворогів-ворогів і всі біди-прикрості заодно!  А без цієї шкідливої компашки ви точно зумієте зробити Новий рік таким, яким самі забажаєте!

 

 ***

 Так, символ Нового року Свиня - велика навіжена і досить одіозна фігура!  Їй в кайф побрьохкатися в калюжі, прийняти грязьові ванни, "натріскатися" смачнятинки  і зробити який-небудь шокуючий вчинок!  У вас теж буде маса можливостей, щоб наслідувати її приклад.  І найперша з них - новорічна ніч.  Тут вже сама Господиня року велить вам «нализатися» до поросячого вереску і зробити маску з олів'є на все обличчя.  Дерзайте! І незабутнього вам року Свині!

 

***

 Нехай ніяка бацила і жоден вірус не здолають твій найміцніший імунітет. Нехай у тебе завжди будуть відмінне здоров'я, чудове самопочуття і суперский настрій.  Нехай стреси, неприємності і проблеми пролітають повз тебе, не зачепивши навіть волоска на твоїй голові!  Нехай всі ідеї, що прийдуть тобі в голову, будуть геніальними! Нехай Хрюшка по першому твоєму бажанню виконує всі мрії і підносить їх тобі на блюдечку з блакитною облямівкою.  Нехай завжди знайдеться привід для радості і веселощів!  Здорового, вдалого, щедрого, веселого і шалено позитивного тобі Нового року!

 

***

 Бажаю, щоб символ прийдешнього року мадам Свинка подарувала тобі чарівну скриньку і доверху наповнила її любовної пристрастю, захоплюючими подорожами, дружніми посиденьками, шикарними обновками, щосекундним позитивом, усілякими-різними приємними дрібницями, ну, і, звичайно ж, неймовірною кількістю грошенят!  І нехай ця скринька буде завжди у тебе під рукою, щоб в потрібний момент брати з неї те, що до душі і те, чого тобі пристрасно хочеться!

           

                 З НОВИМ РОКОМ, ДРУЗІ! З НОВИМ ЩАСТЯМ!      

 

                  Віршовані вітання з НОВИМ РОКОМ Тут:

 

 

©Привітання з Новим Роком 2019 в прозі підготувала Н. Терещенко. 

 

                         Копіювати з посиланням на сторінку!