· 

Яким буде Рік Свині: перспективи і перестороги

Спочатку про переваги та позитивні моменти, на які ми можемо розраховувати у 2019

 

 

Свиня належить до групи водяних знаків,  вона являє початок зими і є місяцем народження лісу. Тому свиня символізує проростання рослин і народження нової форми життя. Отже, рік Свині може принести новий початок міжнародних відносин і новий громадський порядок, приведення  в деяких країнах нових режимів і нових урядів.

 

Свиня також відома як «Мандрівна зірка», тому рік Свині зробить подорожі більш захоплюючими, ніж в інші роки.  Індустрія туризму значно виграє.

 

Згідно з китайською традицією, Свиня є життєлюбним архетипом, і в 2019 році всім нам потрібно навчитися розумно отримувати вигоду з усього прекрасного в житті.

Цього року всі властивості знака Свині знайдуть спосіб виразити себе: по-перше, це м'якість і щедрість. Тому нам потрібно бути більш уважними до інших, і на колективному рівні виявляти альтруїстичні ініціативи.

 

Ще одна відмінна якість Свині - це інтерес до життя.  Китайські астрологи вважають, що знайти інший знак зодіаку, настільки ж оптимістичний, як свиня, буде важко.

Ці властивості  зодіакального знаку Свині за китайським гороскопом можуть стати джерелом натхнення для всіх нас і подарувати  кращий настрій і 100% радість життя .

Але будьте обережні!                                                          

Перестороги в рік Свині

Як і у всіх китайських знаків зодіаку, у свині є свої слабкості.

  • Свиня наділена надзвичайною фантазією, тому часом їй не вистачає реалізму, і вона може бути задоволена лише мріями, а не дією.  В цьому році ми повинні уникнути цієї тенденції, яка може вибити нас від наближення до мети.
  • Не в останню чергу, свиня наївна: її дружелюбність заважає бачити  зраду, що робить її легкою мішенню для недобросовісних людей.

Тому будьте трохи пильнішими в 2019 році і намагайтеся не завжди бачити життя в рожевому!

Кого чекає найбільша удача в рік Свині 2019

Народжені в рік Коня, Бика, Дракона і Свині представляють деякі з благословенних китайських знаків зодіаку, які володіють даром довголіття і здоров'я. Народжені у цих знаках Зодіаку мають міцну статуру, відмінний фізичний стан. Для них   2019 рік стане процвіаючим для любові і кар'єри.  Ідеальний талісман Фен Шуй для тих, хто народився під цими знаками зодіаку - це фігура золотої свині, яка привертає багатство і процвітання.

 

Народжені в рік  Змії, Щура, Бика і Кролика,  зможуть скористатися можливостями для поліпшення особистого життя та карєрного зростання. Романтична літаюча зірка принесе щастя в любові і шлюбі. Незаміжні, народжені під цими знаками зодіаку, можуть зустріти нового партнера, в той час як ті, хто вже має пару, можуть отримати поповнення в родині або інші радісні новини.

 

 Мавпа, Півень, Коза і Тигр отримають вигоду від просування по службі і, можливо, більш високих зарплат в цьому році. Є також хороші ділові можливості для знаку Щура. Поки вони діють з дипломатією, вони можуть поліпшити якісь особистого життя.

 

  Символи Удачі Феншуй в рік Земляної Свині

 • Щасливі числа: 4, 6, 8

 • Щасливі кольори: жовтий, сірий, коричневий, золотий

 • Дні щастя: 2-й, 7-й, 10-й, 11-й день кожного місяця китайського календаря

 • Удача кардинальних точок: південний схід, північний схід

 

 Браслети і фігурки зі свинями, що містять різні кристали, також вважаються щасливчиками в Рік Свині 2019 року.   Для  тих, хто їх носить, свиня забезпечує постійний, високий дохід, достаток і багатство. Це також відмінний подарунок по фен-шуй для тих, хто хоче змінити роботу і отримати «вищу» оплату своєї праці.

 

 

джерело: Chinesisches-horoskop.guru

 

Рік Свині: вітання у віршах та прозі  ТУТ