· 

Гороскоп для знаків китайського зодіаку на 2019 рік Свині

 

За  китайським зодіаком 2019 рік - це рік Свині Земляної, щасливий рік, сповнений удачі!

  2019 рік - сприятливий рік, щоб заробляти гроші і хороший рік для інвестицій! 

 

2019 рік сповнений радості,  дружби і любові до всіх знаків зодіаку; 

 

 Багатообіцяючий рік, оскільки Свиня успішна у всіх сферах життя.

Яким буде 2019 рік Жовтої Земляної Свині для вас

 • Щур - рік, повний удачі і процвітання!

 • Бик - хороший рік для вас. Період, повний хороших можливостей заробити гроші.

 • Тигр - ви народжені в сильному і незалежному зодіаку, ви робите те, що хочете.  У цьому році ви повинні навчитися домовлятися з іншими.

 • Заєць - відмінний рік чекає на тебе!  Будь трохи менш підозрілим, ніж зазвичай, і ти зможеш зблизитися з іншими, а також завести нових друзів.

 • Дракон.  Для вас ефект від спокою Свині означає рік мислення.

 • Змія - Цього року ти повинен бути бойовим і переконливим

 • Кінь - 2019 рік Свині буде для вас щасливішим, ніж 2018 год Собаки !!

 • Коза - 2019 рік можливостей, коли всі ваші амбіції будуть задоволені.

 • Мавпа - один рік під впливом можливостей!

 • Півень - Цього року ви повинні звернути увагу на якість ваших відносин з іншими, якщо ви хочете домогтися успіху.

 • Собака - Цього року тільки ваші власні зусилля мають значення, щоб домогтися успіху.

 • Свиня - 2019 рік твій, чи не так?  Почніть з визначення ваших пріоритетів, а потім приступайте до роботи: у міру просування вперед, ви побачите результати.

 

Зрештою, Новий рік за китайським гороскопом настає не 1 січня, а 5 лютого 2019 року. 

 

Кар'єра для   знаків  китайського зодіаку на 2019 рік Свині

У професійній діяльності тих, хто народився «під»  Щурами, Волами, Кроликами та Козами, все повинно йти дуже добре.

 Повні енергії та бойового духу, ті, хто народився в цих знаках зодіаку, мають всі стимули використовувати кожну можливість і ставити свої цілі як можна вище.

 Ваші зусилля будуть капіталізовані, і у вас будуть чудові можливість в період з липня по жовтень 2019 року. Удача на вашому боці.

 На початку осені і ближче до кінця 2019 року вам доведеться працювати більше, якщо ви будете залучені в проекти спільної роботи.

 

Експерти фен-шуй рекомендують вам покласти китайські монети в ящик, де ви зберігаєте свої рахунки, квитанції, контракти і всі юридичні формальності для вашого будинку чи бізнесу, щоб залучити гроші і домогтися процвітання.

 

Професійна діяльність людей, що народилися в роки Тигра, Коня, Мавпи і Свині в 2019 році: в кінці лютого і протягом березня найкраще збалансувати свої зусилля, в іншому випадку вони зіткнуться з ризиком виснаження.

 Тільки з жовтня по листопад 2019 року ті, хто народився під цими знаками зодіаку, можуть досягти своїх цілей.

 

Поради експертів по фен-шуй для успішної кар'єри: якщо ваші відносини з босом не такі хороші, якщо ви конфлікуєе зі своїми колегами або просто не можете рухатися вперед у своїй кар'єрі, ви можете розраховувати на силу Amethystbaumes.  Це допоможе створити гармонію на робочому місці і поліпшити відносини з оточуючими. Дерево з аметисту також може допомогти вам зміцнити фінансовий стан і отримати більше можливостей для кар'єрного зростання.

 

Що стосується професійних проектів і заходів, 2019 рік буде цікавим для тих, хто народився в рік Дракона, Змії, Півня і Собаки. Будучи більш амбітними, ніж зазвичай, вони перестануть шукати притулку в допоміжних ролях і будуть частіше потрапляти в центр уваги. Їх зусилля будуть винагороджені на самому початку китайського Нового 2019 року. Є тільки кілька затримок і несприятливих термінів до кінця 2019 року, але остаточний результат буде позитивним.

 Щоб залучити гроші, народженим в цих знаках зодіаку бажано купити такі символи, як гроші жаби або Чан Чу.  Тринога жаба також надзвичайно корисна для тих, хто працює в місцях, де джерелом доходів є комісійні або бонуси.

 Цей символ можна розмістити поруч зі столом або по діагоналі від вхідних дверей.

Здоров'я для   знаків  китайського зодіаку на 2019 рік Свині

Здоров'я Щурів, Волів, Собак і Мавп в 2019 році:

 З психологічної точки зору нервозність стане їхнім ворогом у цьому році.

 Ті, що народились під покровительством вказаних зодіакальних знаків не повинні потерпати через  надлишкову енергію, яка помилково перетворюється в стрес або безсоння.

 Засіб Фен Шуй від стресу і безсоння - це черепаха Фен Шуй в західному куті будинку.  Для підтримки рівноваги було б ідеально, якби ці люди почали займатися спортом, але на регулярній основі.

 

Всі ті, хто народився під зодіакальними знаками Тигра, Півня, Коня і Кролика, мають завидну енергією протягом усього 2019 року.  Проте, вони повинні бути обережні, щоб не переоцінити свої сили. Крім того, надмірний ризик (дієта і не тільки) повинен бути ретельно продуманий, так як це може призвести до дисбалансу вашого тіла.

 Якщо ви розмістите бамбук в західній частині будинку або офісу, ви привернете позитивну енергію, гармонію і процвітання.

 

Що стосується здоров'я людей, які народилися під знаками зодіаку Дракон, Змія, Свиня і Коза, то вони повинні опанувати розумне ставлення до свого робочого розпорядку, оскільки  ризикують втратити форму. 

 У них буде  багато справ. Та, навіть якщо то справи важливі, треба пам'ятати, що  запаси енергії можуть час від часу виснажуватися. Отже не слід забувати про відпочинок, щоб збереги ваше дорогоцінне здоров'я!

джерело: 

Chinesisches-horoskop.guru

 ChineseZodiac

Адаптувала для публікації  Н. Терещенко